1. Søborg Gruppe

Hjælp

Her på siden kan du finde guides (både i tekst- og videoformat) til hvordan man bruger diverse features på hjemmesiden og i medlemssystemet. Læg mærke til at der også ligger guides under titlen “HENT” til højre på siden.

 

Ofte stillede spørgsmål

Hvis du er ny i gruppen kan du tjekke vores side med Ofte Stillede Spørgsmål. Der kan du finde en god oversigt over hvad der forventes af spejderforældre.

 

Hjælp til at logge ind

Er det første gang, du skal logge ind, efter du er blevet medlem, skal du gå ind på Medlemsservice og trykke “Log Ind” (øverst til højre). Her kan du trykke Nulstil kodeord. Udfyld formularen med den email, du blev oprettet som, da du eller dit barn blev indmeldt. Det er altså din egen email du skal bruge, ligemeget om du er spedjer eller forælder.

Efter du har sat din adgangskode, kan du logge ind på hjemmesiden med linket øverst til højre. Du henvises til Medlemsservice, der måske beder dig om at indtaste email og kodeord igen. Så er du logget ind!

 

Hjælp til at tilmelde arrangement eller tur

Den nemmeste måde at finde en tur på, er at kigge i gruppens kalender. Her lægger vi alle kommende arrangementer op. Når du trykker på et arrangement kommer du ind på arrangementets side i kalenderen. For at tilmelde dig, skal du finde den grønne knap til højre, hvor der står “Tilmeld”. Du bliver nu sendt videre til Medlemsservice, hvor du udfylder tilmeldingsformularen og betaler.

Korpset har lavet en guide om betaling med kreditkort i Medlemsservice.

 

Yderligere spørgsmål

Er der noget, du ikke har fået svar på? Hvis det er et specifikt problem for dit barn, er din afdelingsleder nok det rigtige sted at starte. Ellers er du velkommen til at kontakte gruppelederne på gl [at] soeborggruppe [dot] dk med spørgsmål.