1. Søborg Gruppe

Forældrejobs

 

Udpeges af bestyrelsen

Skriv til formand@soeborggruppe.dk, hvis du kunne være interesseret i et af de ledige forældrejob.

Hytteforvalter

Niels Brandt-Partoft

**Tidsforbrug: **ca. 4 time/måned, samt en arbejdsdag 2 gange per år.

Beskrivelse:  Løbende vedligehold og forbedringer på hytter, skure og grund. Ansvarlig for arbjedsdage. Kontakt til forsynings- og renovationsselskaber. Administration af nøgler til hytterne.

 

Konservator

Eva Salomonsen

Tidsforbrug: ca. 4 timer 1 gang om året.

Beskrivelse: Tjek hvert år i december måned farven af de fugt-absorberende silica gel-perler i stofposerne i arkiv-brandskabet. Hvis de ikke er orange, men lys gullige/hvidlige, tørres de i alubakker/bradpander med alufolie i ovn ved 150 grader til de er mørk-orange, og når de er kølet af hældes de tilbage i stofposerne. Man kan i en ovn tørre svarende til indholdet fra to poser af gangen. Poserne opbevares i de lufttætte hvide plastikspande til de anbringes i arkiv-brandskabet igen.

 

Greenkeeper

Stillingen er ledig.

**Tidsforbrug: **1 time i april, maj, primo august og september.

Beskrivelse:  Løbende slå græs på grunden.  Der er græsslåmaskine i hytten. Indkøbe benzin hvis der mangler.

 

Bladmodtager

Line Due Buron

Tidsforbrug: 15 min. i februar, april, juni, oktober og december.

Beskrivelse:  Få tilsendt en kasse med korpsets medlemsblade og sætte dem om i holderne i hytterne, en aften hvor der er aktiviteter i hytterne og de derfor er åbne.

 

Gruppegartner

Barbara Kelbjørn & Henrik Krohn

Tidsforbrug: 2 timer 1 gang om året

Beskrivelse:  Klippe hæk rundt om grunden.

 

Vinduespudser

Camilla Bentzen

**Tidsforbrug: **3 timer 1 gang halvårligt

Beskrivelse: Pudse vinduer på begge hytter både indvendigt og udvendigt. Indkøbe rengøringsartikler, hvis der mangler. Bonner skannes og sendes til kasserer [at] soeborggruppe [dot] dk, hvorefter udlæget refunderes. Nøgle lånes af en leder fra gang til gang

 

Viskestykkevasker

Pernille Hegner

**Tidsforbrug: **1 gang i kvartalet

Beskrivelse: Vaske og tørre viskestykker  og håndklæder i begge hytter.

 

Guldgraver

Christina Dahl

**Tidsforbrug: **Periodevis, men ca. 4 timer per halvår.

Beskrivelse: Opbygge kendskab til relevante fonde og skrive ansøgninger om midler i forbindelse med større materielindkøb, ture eller hytteprojekter.

 

Snerydder

Jakob og Line Due Buron

Tidsforbrug: 30 min per gang.

Beskrivelse: Rydde sne og salte på rampen og fliserne (ikke græsarealerne) efter snefald.  Vi har sneskovl. Indkøber salt hvis der mangler.

 

Hårdehvidevareansvarlig

Stillingen er ledig

**Tidsforbrug: **2 timer en gang i kvartalet

**Beskrivelse: **Afkalke elkedddel, afkalke vandhaner (toiletter og køkkener), vaske køleskab (begge køkkener), rense ovn, fylde salt og afspænding på opvaskemaskine, rengøre håndvaske (køkken og toilet), vaske emhættefilter (begge køkkener). Indkøb af eddikesyre, rengøringsartikler, salt, afspænding og opvasketabletter hvis der mangler. 

 

Bestyrelsen

Vælges af grupperådet

Disse poster er alle besat, men nogle kun frem til næste grupperådsmøde, så skriv til formand@soeborggruppe.dk, hvis du kunne være interesseret i en af dem.

 

Bestyrelsesformand

Tidsforbrug: Ca. 2½timer på bestyrelsesmøder 5 årligt, ca. 3 timer på grupperådsmøde (generalforsamling) 1 gang årligt, samt evt. tilvalgsopgaver.

 

Beskrivelse: Lede bestyrelsens møder, være tovholder og ansvarlig for bestyrelses aktiviteter og for grupperådsmødet (generalforsamlingen).

 

Kasserer

Tidsforbrug: Ca. 2timer/uge uden for feriesæsonen (mere ved årsregnskabsafslutning). Derudover ca. 2½timer på bestyrelsesmøder 5 årligt og ca. 3 timer på grupperådsmøde (generalforsamling) 1 gang årligt,

Beskrivelse: Bogfører, refunderer udlæg, søger tilskud, opkræver kontingent og udarbejder årsregnskab og budget. Deltage på bestyrelsesmæderne og holde bestyrelsen informeret om gruppens økonomi.

 

Bestyrelsesmedlem

Tidsforbrug: Ca. 2½timer på bestyrelsesmøder 5 årligt, ca. 3 timer på grupperådsmøde (generalforsamling) 1 gang årligt, samt evt. tilvalgsopgaver.

Beskrivelse: Deltage på bestyrelsesmøderne og bidrage kontruktivt til diskussionerne, samt. evt. deltage i udvalg eller tage et ansvarsområde.

 

Bestyrelsesmedlemssuppleant

Tidsforbrug: Se Bestyrelsesmedlem

Beskrivelse: Indtræder i bestyrelsen, hvis et bestyrelsesmedlem får varigt frafald.

 

Grupperevisor

**Tidsforbrug: **Ca. 9 timer ultimo januar.

Beskrivelse: Reviderer gruppens regnskab i henhold til Det Danske Spejderkorps revisionsvejledning.

 

Grupperevisorsuppleant

Tidsforbrug: Se Grupperevisor

Beskrivelse: Overtager grupperevisorens opgave, hvis denne ikke har mulighed for at løse den.