1. Søborg Gruppe
Sort-hvid billede af spejdere i march

100 års jubilæum

kort over hvor de forskellige aktiviteter er placeret

Aktiviteter på jubilæumsdagen

Til vores jubilæumsdag d. 5. oktober 2019, vil der være en masse forskellige aktiviteter at kaste sig over, fordelt på grunden. De giver en smag på spejderarbejdet som det er i dag, og blive sjove og udfordrende for spejdere og ikke-spejdere i alle aldre!

Alle aktiviteter er drop-in aktiviteter, hvor du nemt bare kan komme forbi og gå i gang – men nogle af dem kan kræve samarbejde i hold med andre, der er der på dagen.

I baren (inde bag hytten) kan du få et klippekort med 5 aktiviteter. Når du har lavet de 5 (som er nr. 1-5 på kortet) får du helt gratis et spejdermærke til minde om jubilæumsdagen (værdi 25 kr). Desværre er mærkerne blevet taget i tolden på vej til os, så vi kan ikke udlevere dem på dagen. Du kan stadig klare aktiviteterne, og så eftersender vi mærket. En aktivitet tager mellem 10 og 45 minutter og posterne er åbne mellem 10:00 og 15:00.

Her er de aktiviteter vi byder på, som til sammen giver adgang til et mærke:

  1. Lagkagepost, hvor der skal bygges lagkage, men hvor man bliver udfordret på hvad man kan bruge af hænder og køkkenudstyr.
  2. Læderudsmykning, hvor du kan lave læderlap med motiv påbrændt, som kan bindes på en cykel eller en taske eller noget andet, du mangler en besked eller et billede på.
  3. Bålpost, hvor du kan opleve det traditionelle spejderlejrbål.
  4. Raftebygning, hvor du kan være med til at bygge et 10-minutters-tårn. Det er, trods navnet, ret svært at bygge på bare 10 minutter, så hvis du samler et hold og klarer det indenfor de 10 minutter, får du også mærket 10-minutters-tårn gratis, sponsoreret af Mærkelex.
  5. Forhindringsbane, hvor du bliver udfordret på din evne til at komme igennem forhindringer, mens du kan opleve gruppens historie i en tidsmaskine 🤯

Derudover har vi to ekstra, valgfri poster:

Læs mere om 1. Søborg Gruppes 100 års jubilæum