1. Søborg Gruppe
Sort-hvid billede af spejdere i march

100 års jubilæum

4. oktober 1919 stiftede Aage Otto Nandrup Kreutzfeldt 5. Nørrebro trop. Meget er sket siden, gruppen hedder i dag 1. Søborg gruppe og fylder 100 år til oktober.

I den anledning holder vi d. 5. oktober Åbent Hus i vores hytter, som du hermed er inviteret til!

I løbet af dagen vil der være forskellige aktiviteter, mulighed for at købe mad og vand til frokost, og en jubilæumsbanket med live-musik og fest til at slutte aftenen af med.

I anledning af jubilæet, har vi lanceret nogle t-shirts, som fanger gruppens ånd. Dem kan du forudbestille til afhentning på jubilæumsdagen.

Vi har også, i anledning af jubilæet, samlet en del materialer i et digitalt museum.

Lørdag d. 5. oktober 2019 holder gruppen åbent hus i anledning af vores 100 års jubilæum. Du behøver ikke tilmelde dig, men du kan indikere at du deltager på Facebook.

1. Søborg Gruppe blev stiftet d. 4. oktober 1919. Det er lige omtrent 100 år siden, og i den anledning fejrer vi i hele 2019 gruppens 100 års jubilæum.

I den anledning er vi gået i arkivet, og har snakket med tidligere spejdere fra gruppen. Det har ført til at vi har startet et digitalt museum, hvor du kan udforske vores historie.

Hvis du er tidligere spejder, er vi særligt interesserede i at høre fra dig om din spejdertid og dine minder. Du kan læse mere om hvordan du kan hjælpe os under udstillingen Tidligere spejder.

Tidligere spejder

Er du tidligere spejder? Find dine gamle spejderkammerater, kom til vores jubilæum, og hjælp os med at udbygge vores digitale museum.

Gamle billeder

I anledning af 50-års jubilæet i 1969 blev der samlet billeder sammen. Nu har vi digitaliseret samlingen.