Bliv blå spejder

Bliv blå spejder

Ønsker du eller dit barn at blive spejder? Det er aldrig for sent at blive spejder, om du er 3, 6, 8, 10, 16 eller 30 år gør ingen forskel.

Spejderliv

Spejder er, når du ligger i bivuakken, og et græsstrå kilder dig i næsen. Når du føler et kick, mens du rappeller ned af klippen, og når dig og vennerne kommer over målstregen i et natløb. Kom og vær med, for de oplevelser vil du da ikke gå glip af!

Hvis du er forælder

Hvis du er forældre til et barn som gerne vil være spejder, så foregår indmeldelse således:

  • Tjek på den relevante aldersgruppes side, om der står at de har venteliste og skriv dig op her, hvis de har. Hvis ikke, kan du bare møde op ved vores hytter på Maglestien 9 (2860 Søborg) på den dag, hvor aldersgruppen har møde. Du kan se hvornår der er møder, under de forskellige aldersgrupper.
  • Herefter kan dit barn komme til 2-3 møder, imens han/hun bestemmer sig for, om det er fedt at være spejder.
  • Efter dette får I et link til vores tilmeldingsside, hvor I kan indmelde jer. Det koster 100 kr. at indmelde sig. Ved tilmeldingen får dit barn et tørklæde og en spejderbog til lommen.

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at henvende dig til gruppelederen eller lederen for den aldersgruppe dit barn er interesseret i. Du finder kontaktoplysninger på aldersgruppernes sider.

 Kontingent

Du kan se hvad det koster at være medlem her.